ASTRONAUT

“I dreamed of you again last night. I dont know what sign is that. But, can I just stop thinking about you? You will never be back, won’t you?”
My college buddies. Hope we will always together in every term. Until pass this college life 3 years again. Aamiin. That is our big hope because we know tomorrow won’t that easy.
P.s Kurang satu lagi namanya niken.

My college buddies. Hope we will always together in every term. Until pass this college life 3 years again. Aamiin. That is our big hope because we know tomorrow won’t that easy.
P.s Kurang satu lagi namanya niken.

Had so much fun yesterday with them. Full of laughed. Played uno cards till drop and took many pictures. These people are become one of the reason why I love highschool that much. I love you crazy people xoxo. 
July 19 , 2014.

Had so much fun yesterday with them. Full of laughed. Played uno cards till drop and took many pictures. These people are become one of the reason why I love highschool that much. I love you crazy people xoxo.
July 19 , 2014.

“For the first time, I cry (again) when I remember all the things about you. After a long time I try hard to be strong.”
Ini apa?!

Lagi dalam proses untuk belajar percaya kalo semua orang have their own story. Entah apapun itu. Ceritanya gak akan sama, kisahnya gak akan sama, dan akan selalu berputar. Lagi dalam proses untuk mengambil hal-hal positif dari keadaan kayak gini, dari perasaan kayak gini. Harus terima realita yang ada, gak bisa menyalahkan waktu yang berlari yang mengharuskan ada perubahan di dalamnya. Belajar untuk mengerti. Belajar untuk ikhlas atas apapun yang terjadi. Atas perubahan apapun. Atas semua hal yang tadinya ada jadi ga ada atau yang tadinya ga ada sekarang jadi ada. Semuanya ada masanya. Semuanya ada masanya. Pasti. Ini namanya proses pendewasaan ya?

Jadi ceritanya dela nya lagi sedih karena sesuatu yang bikin sedih. Sedih banget sih… Ga boong.. Yaudah bye.